| CraciunFlavius1999 a întrebat:

Hei tpu.De cam Aprox 5 zile am amețeli incontinuu(nu îmi pierd cunștința sau echilibru, leșin și din astea dar e o stare ciudată că și cum aș fi îmbătat de cap și este continuă de aceea mă sperie.Am făcut ecg și a ieșit super deoarece aveam și palpitații și dureri intercostale. Medicul de familie m-a diagnosticat cu tulburări neurovegetative și recent am făcut analize de sânge(aștept rezultatele) precizez că simt nevoia sa dorm și o fac destul de mult..de mâncat mănânc dar nu prea e așa mare pofta (nu vomit ). Am mai avut spasme musculare și îmi pâlpâie ochiul drept uneori și nici scaunul nu arata prea ok (merg des și moale) cred că am și anxietate, mă simt slăbit și am și slăbit. Am luat de la inceput mmagnerot și osteocher și acum ce le-am terminat. Păreri? Ce credeți? Precizez că am 18 ani (nu fumez, nu beau ) sportiv. E posibil de la stres, suprasolicitare psihică și fizică? Ați mai avut câteva? Mă sperie doar amețelile momentan (îmi fac filme)am și dureri la ceafă și coloana, oase, spasmele mai intervin uneori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Probabil e de la anxietate, e un simptom foarte comun. Ai avut vreun atac de panica recent sau te-ai stresat foarte tare?
Oricum mergi la ORL ca sa excluzi vreo eventuala problema medicala. Ameteala de multe ori vine de la probleme cu urechea.
Si eu am avut un vertij odata (asa se numeste ameteala) care a durat vreo cateva saptamani, a fost groaznic, dar mi-a trecut, la mine s-a declansat pe fond psihic.
Ia suplimente de magneziu (maximag), e foarte important, stiu o persoana care a avut o ameteala foarte urata de la lipsa de magneziu.

0 răspunsuri: