Mergi la un medic sa te vada, toate crizele tale pot fi pe baza emotionala, daca esti o persoana cu o toleranta mica la frustrare poti suferi aceste crize de nervii care in timp pot dezvolta in organism un lant de reactii care produc tulburari fizice si psihice. Mergi la medicul de familie, spune ce simti, cum te simti si mai ales ce reactii ai cand bei cafea si medicul o sa iti dea un verdict sau o sa te trimita la un alt medic de specialitate!
Buna,
Raspunsul la intrebarile tale din pacate ti le poate da doar un psiholog.
Te-as sfatui sa vezi mai multi psihologi, si sa nu iei de-a gata tot ce spune unul.
Cred ca sunt diverse metode pentru a se afla ce se intampla si poate pastilele nu sunt cea mai buna solutie deoarece ele te cam tampesc. Si atat.
Incearca la chestii psihologi mai rasariti.
Trebuie sa stii ca atunci cand iei pastile din astea, nu sunt aceleasi efecte secundare ca la aspirina. nu stiam daca odata cu ele mi-am pierdut suta la suta apetitul sexual sau m-am nascut asa. a fost oribil adormeam instantaneu si mai nedrept decat atat, luam in greutate fara sa mananc iar psihic eram foarte coleric si am stiut ca eu nu sunt asa...sunt un inger anxios si sexy