| MidnightMemoriesMM a întrebat:

De câteva zile am greturi, mănânc foarte mult şi mă şi doare capul. Faza e ca uneori mă cam doare burta, jos. Ce credeţi ca am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| rusuraduconstantin a răspuns:

Du-te la ginecolog (daca esti fata, majora si ai cam rupt patul acum cateva zile) sau la orice doctor big grin Sper ca am ajutat. Altceva nu prea ai ce face big grin

| Katherina99 a răspuns:

Esti insarcinata sau ai probleme cu ovarele du-te la doctor sau ia-ti un test de sarcina si verifica

| SweetChild1 a răspuns:

Dacă ești fată cred că ai. Ai crescut și trebuia să o ai până la urmă. Nu știu ce să zic, așa mi s-a întâmplat și mie și după două zile mi-a venit. Dacă îți spuneai și vârsta poate știam mai sigur să îți zic. Da, chiar mănânci mai mult în acea perioadă. Sper că te-am ajutat, iar dacă am făcut-o aștept funda.

| MidnightMemoriesMM explică:

Am 14 ani şi rusuraduconstantin, nu, nu am rupt patul laughing))))
Am menstruatia de 2 ani şi ceva, dar trebuie să îmi vină abia peste 2 săptămâni.

| Lexu12 a răspuns:

Nu stiu daca are treaba durerea de burta, dar probabil ai o indigestie.am avut si eu si asa m-am simtit

| Kinezuul a răspuns:

Un cosult medical de sprecialitate e cel mai recomandat