| Nataliaa2176 a întrebat:

De cateva zile imi dau cu alcool camforat pe fata pentru cosuri. La inceput au inceput sa imi mai dispara din ele dar apoi am uitat sa imi mai dau in fiecare seara si acum cand imi dau cosurile ki se inrosesc si se umfla putin. Ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acest tratament ti l a recomandat un medic? Sau tu singură. Cel mai bine cere sfatul unui medic competent, nu te lua după colege vecine prietene care au incercat acest tratament cu alcool camforat si a mers, poate merge la inceput, dar nu uita că sunte m diferiți, ceea ce face bine unei persoane, celeilalte îi poate dăuna grav, ai grijă de tine si nu pune orice produse de o calitate îndoielnică, pe fața ta.

1 răspuns:
| anamariarot a răspuns:

Nu-ti mai da cu asa ceva pe fata! Concentratia de alcool este extrem de mare si deloc recomandata pentru piele.