| Nobody11 a întrebat:

Hei, TPU. De cativa ani incoace din ce in ce mai des trebuie sa imi dreg vocea, simt ceva in gat si nu e nod, pot inghiti si manca bine merci, si nici tic nu e, pur si simplu simt nevoia sa imi dreg vocea mereu. Stiti voi motivele sau cum pot ma pot opri? Nu am gasit pe google nimic care sa ma poata ajuta.
Funda pentru un raspuns util.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Fumezi? Ar putea fi din cauza asta. De ce nu tusesti si sa scuipi ce ai in gat, sa vezi si tu ce e acolo. E alb, e verde, e cu sange...
In rest doar un medic poate sa te ajute. Poate fi o infectie, desi ma indoiesc ca ar tine asa de mult, sau ceva de natura pulmonara.

Multa sanatate.

| Horologer a răspuns:

Salut! Am fost in situatia ta acum 1-2 ani cand fumam si consumam bauturi acidulate. Poate nu e acesta cazul tau, dar merita sa incerci.(daca consumi desigur)

Am cautat putin pe google si am gasit ce ar putea insemna nodul in gat, uite ce am gasit:
- boala de reflux gastro-esofagian

- afecţiuni ale tiroidei, apariţia unor nodule tiroidieni

- disfuncţii ale sfincterului esofagian

- tonsilita (inflamaţie a amigdalelor)

- epiglotita (inflamaţia cartilajului situat în spatele limbii)

- boli motorii ale esofagului

- sinuzita cronică

- rinita alergică

Dar cu siguranta asta ar fi cel mai rau lucru.Vizitezi un doctor daca aceasta problema persista.Succes!

| Nobody11 explică:

NU FUMEZ, NU BEAU, sunt o persoana tanara, am o varsta destul de mica! Si am mai specificat ca nu e niciun nod, dar multumesc de ajutor.