Cat spirt si otet poti sa tii? Faci rana si iar nu e bine.Pastile degeaba iei pentru ca nu-si fac efectul din cauza infectiei. E grav daca infectia s-a dus in gat pana vine doctorul tau infectia poate inainta, mai bine incerci sa rezolvi ceva pana vine doctorul la un alt medic.
Paduden; antibiotice ampicilina una la 8 ore; iei vreo 2 saptaminii; nurofen pentru durere; Metronidazol pastile pentru infectii se ia una pe zi multa sanatate o sa te ajute la puroi metronidazolul
Poti sa mergi la farmacie o farmacista iti poate da pastile sa dispara puroiul. daca nu dispare mergi la urgenta cu maseaua aia
Clatesteti gura cu putina apa. Dar cel mai bine e sa mergi la dentist
Draga mea, du-te la dentist! In primul rand av curaat acea masea.100% pentru ca puroiul merge continuu si continuu.Du-te la un alt medic.Nu sunt remedii. Poate nu o sa-mi dai funda pentru ca am scris foarte putin dar...asta e tot! Ce sa mai sugerez? Medicamente? Poti sa mergi la farmacie o farmacista iti poate da pastile sa dispara puroiul. daca nu dispare mergi la urgenta cu maseaua aia. Gata si punct.Respect pentru claudiea79