Creierul nostru intra intr-o stare de stand-by in timpul somnului, in care pastreaza active doar functiile vitale (controleaza respiratia, bataile inimii, etc.)
Restul functiilor sunt suspendate partial pe perioada somnului. Totusi in conditii extreme de foame sau sete, ele iti pot influenta visele. Pentru a suplinii aceste functii suspendate si pentru a nu solicita creierul mult sub capacitatea sa, apar visele. La trezire toate functiile revin la normal.
Buna
Ba exista, cel putin cea de sete...
Din cauza medicatie mult prea incarcata, sunt nevoita sa stau cu sticla de ceai/apa la cap asta e.
DECI DACA NU AM APA LA CAP, E DE JALE...
Si nu glumesc.
O zi buna
Ce este aceea medicatie?
Multe medicamente
Uite cum aflam mai multe lucruri de la o singura intrebare
Avem. Adica cel putin eu daca imi e foarte sete ma trezesc. Daca cele 2 senzatii sunt foarte mari le simti. Daca nu, nu le simti pentru ca intri intr-o stare fiziologica caracterizată prin suprimarea temporară a conștienței, prin abolirea parțială a sensibilității și încetinirea funcțiilor vieții organice
Deci vrei sa spui ca functiile organismului nostru slabesc in timp ce dormim?
Intr-un fel.
Creierasul e comandatul suprem la tot
El iti comanda asta
Da si mie mi se intampla sa-mi fie sete in timpul somnului, mai ales cand mananc sarat.Si dimineata, cand as mai dormi merg la baie.
Pentru ca muschi si sistemul digestiv se opresc.Astfel doar creierul lucreaza prin prodocerea unor imagini.Aceste imagini sunt numite VISE.
Pentru ca atunci cand dormim organizmul nostru se relaxeaza si nu simtim nevoia alimentelor
Deoarece creierul ia o pauza si numai simtim nevoia de a bea sau a manca, doar daca ne trezim.
Uni nu au alti au si nu avem deoarece când dormim nu suntem decât noi si unele vise