| わたなべ久美子 a întrebat:

De ce se face vaccin pentru intrarea la liceu? Daca nu il fac ce se intampla? laughing Fundaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Cum adica pentru intrarea la liceu?

| わたなべ久美子 explică (pentru Wehrmacht):

Pai la fisa medicala am inteles ca trebuie o viza cum ca am facut vaccinul

| KodrutZ a răspuns (pentru わたなべ久美子):

Pai fa-l. Ai vazut linkul meu de mai sus cu tetanosul. Nu se glumeste cu treaba asta. Aici nu discutam de un moft cum ar fi vaccinul anti gripa/pneumonie de la o virsta in sus cind se presupune ca ai sistem imunitar capabil, ci de un vaccin fundamental.

| Wehrmacht a răspuns (pentru わたなべ久美子):

E o idiotenie.In constitutie scrie clar ca dreptul la invatatura este garantat.Eu nu mi-am facut nici un vaccin pana sa intru in clasa a IX-a si nu a zis nimeni nimic. Poate este o cerinta a zonei din care esti tu dar este ilegala.

| SAMM0603 a răspuns:

Vaccin-ul se face pentru sezonul de afara. Daca ai observat multe persoane din jurul tau stranuta/tusesc..etc iar pe tine vaccinul ala te fereste. De ce? Pentru ca daca raceste unul contamineaza tot liceul. E recomandat sa-l faci, nu se intampla nimic. Daca refuzi spunand ca esti alergica sau ceva (cum au facut cateva colege de ale mele pentru a scapa) iti va cere o adeverinta sau ceva asemanator de la medicul de familie ca tu chiar esti alergica la un ser anume. In locul tau l-as face. laughing

| Aony a răspuns:

Vaccinul se face pentru ca sa te asiguri ca nu vei avea vreo infectie.
Funda?big grin

| sNg a răspuns:

Vaccinul anti titanus? e o porcarie eu nu mi l-am facut si sunt a 10-a ( nu patesti nimic )

| suntserios a răspuns (pentru sNg):

E o porcarie pentru tine, vaccinul este foarte util pentru anticorpii din organism. tenanosul e o boala infectioasa chiar fatala in unele cazuri, iar bacteria se gaseste aproape oriunde in natura si o poti contacta la o simpla taietura.

| KodrutZ a răspuns (pentru sNg):

Desigur ca e o porcarie si nu patesti nimic. Cind o sa te zgirii in vreo sirma si o sa crapi prin vreun spital jegos sa iti aduci aminte de treaba asta. E doar o porcarie. http://en.wikipedia.org/wiki/Tetanus

| sNg a răspuns (pentru KodrutZ):

Te asigur ca nu o sa ajun in nici un spital jegos big grin, am zis ca e o porcarie pentru ca nu sunt genu de ma doare capu iau o pastila.

| KodrutZ a răspuns (pentru sNg):

Desigur, dar cind faci semipareza din cauza tetanosului nu o sa stai ca meseriashu' fara sa iei nici o pastila pina trece. Fie ca ajungi in spital jegos, fie ca intr-unul privat si frumos, tot spital e si nu iti doresc sa ajungi vreodata. Daca nu din alt motiv, din ala al banilor. Luni de exemplu am fost cu fiica-mea la ORL+pediatru la privat, ca la stat muream pina luam trimitere si pina treceam prin rahaturile lor cu bonuri de ordine si intirzieri inerente celor ce lucreaza la stat. 240 RON doua consultatii, scurt.

Întrebări similare