| Micut123 a întrebat:

Hei TPU^^ De ceva timp mă confrunt cu o "alergie„. Am făcut alergie la un antibiotic ( doar pete roșii apărute pe corp Ps: Fără senzație de sufocare etc.).o perioadă de timp nu au mai apărut,până
in seara asta. -.- (arată ca niște coșuri și dacă le rup pielea mi se inroșește și se umflă) Prima data imi apare un fel de bubiță mai mare (cu un lichid alb),iar dacă mă scarpin in acel loc imi apar imediat pe corp alte bubițe. ( Și incă ceva: La școală,in general la orele cu o dificultate mai ridicată:chimie,mate,română etc...Mi se intâmplă să-mi iasă astlfe de bubițe)Mă mănâncă ingrozitor (am luat Aerius, dar are efect doar pentru un timp) Poate fi vorba de o alergie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fdhgcvnb a răspuns:

Salut! Referitor la antibiotic,nu înțeleg care-i întrebare,de vreme ce și tu ai spus că ai "făcut alergie la un antibiotic". Pare o alergie,așa că mai bine mergi la un alergolog să te testeze ca data viitoare când ți se recomandă antibioticul respectiv,îi spui medicului că ești alergic,iar el îți va da un înlocuitor,sau va cântări avantajele/riscuri,de vreme ce alergia nu pare gravă.
Cât despre alergia de la școală, ar putea fi ceva de natură psihosomatică-adică din cauza unor factori psihologici ai manifestări fizice.În cazul tău de exemplu, din cauza faptului că ești stresat și anxios la orele respective, îți apar acele bube, așa cum mai se spune că te enervezi așa de tare că faci blânde/te mănâncă pielea etc.
Baftă!

0 răspunsuri: