| AnaMaria24112002 a întrebat:

De ceva vreme plang din orice! Am 12 ani si de 3 zile am o surioara. cand am mers la spital mami tocmai iesise din operatie. Cand am vazut-o stari de voma, urechile infundate, nu mai vedeam bine si o stare de lesin! Mentionez mami avea furtun de oxigen, perfuzie.... Astăzi tata si doi dintre bunici au mers sus la sora mea, văzând ca nu mai vin m-a cuprins o stare de ignoranta si am început sa plang, pot si simplu nu puteam sa ma abtin! Nu am vrut sa stie ce se intampla, fiindca stiu ce răspunsuri voi primii :esti destul de mare, ce ai... Asa ca am mintit ca ma doare burta! Ei nu inteleg, 12 ani am fost singurul copil, iar acum simt ca sunt inlocuita, ca sunt ignorata! Tot timpul imi vine sa plang! Ce sa fac!? Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ionelauser a răspuns:

Hey, starea asta o sa treaca cu timpul, o spun din propia experienta si happy e cea mai frumoasa experienta sa ai o surioara mai mica tongue Nu e motiv sa plangi, trebuie sa te bucuri happy Incearca sa ai grija de ea si mama ta te va lauda ca ai grija de ea. etc etc laughing asa mi-a cumparat si mie dulciuri si a fost mai atenta cu mine happy
Fundita?

1 răspuns:
| andreyy96 a răspuns:

In primulr rant nu esti inlociuta, dar surioara ta este mica si are nevoie de atentie sporita. Daca in urmatoarele luni nu iti vor mai da tot atata nastere fata de perioada inainte de nastere nu inseamna ca te ingnora/nu te iubesc, doar ca sora ta are nevoie de foarta multa atentie, fiind la o varsta prea mica. Va trebui sa inveti sa ai grije si tu de ea... Legat de problema cu plansul, cred ca trebuie sa-ti impui tu sa nu mai plangi, sunt oameni si mai sensibili, dar e prea devreme chestii de genu` si mai poti vorbi cu parintii sa le spui ceea ce te apasa...