| Dumitrescu_Ioana_1995 a întrebat:

Hei TPU... de curand am aflat ca am un chist ovarian. Am fost la ginecolog si mi s-a dat un tratament, blah blah. Intrebarea mea este : Daca nu as mai lua tramentul ce s-ar putea intampla in cel mai rau caz? adica nu mi s-a spus ce pot pati, mentionez ca in unele zile am dureri mari si totusi iau pastilele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu chistul va tot creste, vei avea dureri zilnice, din ce in ce mai puternice si va trebui, la un moment dat, sa te operezi: fie de urgenta cand chistul se va rupe in peritoneu si va da peritonita, fie doar in momentul in care ovarul va fi complet distrus si va trebui scos.

| Azµre a răspuns:

Simplu!
1)Infertilitate pentru început
2)Mărirea lui pe zi ce trece
3)Poate deveni malign în timp datorită modificărilor hormonale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vezi aici,
http://medlive.hotnews.ro/......ament.html
Te pup!

| Xenya a răspuns:

Cel mai bine este sa nu afli ce se poate intampla.Nu crezi?

| karsivan a răspuns:

Eu as zice sa mentionezi asta doctorului care ti-a dat tratamentul( ca ai dureri si daca e normal) si tot pe doctor sa-l intrebi ce poti pati in cazul tau.