| Mikilici a întrebat:

De curând am cumpărat din Lidl o pastă de dinți( Dentalux) și am tot căutat pe internet despre ea și nu am găsit mare lucru și nu sunt sigură dacă este bună...Aș vrea să știu ca să nu o mai folosesc în caz că nu e așa de bună...Singurul lucru dubios (părerea mea) este că deși mirosul este mentolat asemănător puțin cu parodontax, gustul și efectul( senzația de „curat" este, dar s epierde repede) și mi-au sângerat puțin gingiile, lucru care nu mi s- a mai întâmplat până acum sad Voi ce spuneți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ideea a răspuns:

Nu este intocmai buna, nu este exceptionala, eu iti recomand Colgate, pentru ca si eu am testat dentalux si mi-au sangerat si mie gingiile, insa mai tare.
Ce iti racomand eu este Colgate. Este foarte buna! Si nu mai folosi dentalux.

1 răspuns:
Abh
| Abh a răspuns:

Dentalux este o pasta de dinti obisnuita, fara calitati exceptionale. Si eu o folosesc cateodata.