anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la o vreme,cam două sau trei luni am observat ca orice deodorant aș folosi își face efect in primele doua-trei zile si dupa degeaba imi dau cu el. Am folosit de la Adidas, Nivea, Avon si acum am folosit si de la Gerovital care si-a facut treaba cam două săptămâni după 0. Am folosit si spray, cu bila si solid insa au acelasi efect, cel solid nu si-a facut efectul nici macar 1 ora.Am incercat tot felul de săpunuri, am zis ca poate si săpunul contează însă rezultate 0.
Am uitat sa va spun, sunt băiat.
Ce as putea sa mai incerc sau ce sfaturi imi dati?
Transpiblock nu am luat pentru ca nu cred ca si-ar face efectul si este scump.
Si apoi nu vreau răspunsuri jignitoare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Am citit undeva, si chiar cred in asta, ca, dupa o anumita perioada, corpul devine, se spune, imun la deodorantul pe care il folosesti. E momentul, atunci, sa il schimbi. Totusi, mi se pare mult prea rapid ca dupa 2-3 zile deja sa nu isi mai faca efectul.

| Anonimcunoscut123 a răspuns (pentru AFR81):

Le folosesc pe rând, le folosesc o anumită perioadă si dupa îl schimb.
Si mie mi se pare dat chiar asa este.