| Fabiana2R a întrebat:

Hei TPU de maine merg la dentist sa imi fac niste dinti din fata cariati...trebuie sa mi-i curete si sa mi-i imbrace...este dureros?sad rog sa raspunda mai ales persoanele care stiu despre ce este vorba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonymous989 a răspuns:

Salut! Si eu am fost la dentist tot cu problema ca a ta plus cu o masea vai de capul ei care mi-a scos-o. Sa sti ca nu e dureros deloc. Nu inteleg de ce toata lumea zice ca e foarte naspa la dentist. Doctorul iti pune frumos un anestezic cu acul ca e asa e mai bine ( nu mai simti nimic nimic dupa aia ) apoi incepe frumos sa ti-i curete, imbrace, plombeze. Nu iti face griji si nu sta stresata ca nu o sa te doara deloc, nu are de ce sa te doara ca iti sunt amortiti toti dintisorii. Mai simti si tu oleaca ce se pertece prin gurita ta dar foarte putin happy Fundoi :p?

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca au caria mare trebuie sa curate si sa omoare nervul, ceace doare putin mai mult.Dar fii linistita ca nu o sa lesini din asta.Bafta multa!

| etudor a răspuns:

Este putin cam neplacut... dureros, nu! toti dentistii lucreaza cu anestezice :injectii sau spreiuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Stai linistita ca nu doare, si eu am fost tot pentru asa ceva si nu m-a durut.
Du-te si fa-ti dantura frumoasa!
Te ppup!

| andru10best a răspuns:

Depinde cat de aganca este caria.

| Petrust a răspuns:

Nu doare deloc.