anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De mult timp am o problema. Cand eram mica obisnuiam sa merg iarna cand era zapada prin vecini fara sosete! Nu m-a afectat atunci,dar acum simt cum imi distruge viata faptul ca merg prea des la toaleta! Nu mai stiu ce sa fac,nu pot merge nicaieri sa stau linistita fiindca eu am problema aceasta! Am facut zeci de tratamente si tot asa sunt, am fost la ecograf si mi-au zis ca nu am nimic mi-am facut si proba de urina si la fel! Nu stiu ce sa mai fac! La scoala nu ma pot concentra din cauza asta! Am perioade in care nu am nimic si perioade in care nu pot sa merg nicaieri ca trebuie sa merg din 5 in 5 minute! Ce sa mai fac? Sunt disperatastraight face!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Infectia urinara se trateaza usor cu medicamente dar daca ai luat bacteria ecoli este mai greu fa-ti niste analize si daca ies rau du-te la medicul ginecolog sau urolog.