anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, de o saptamana, am inceput sa fac exercitii pentru abdomen, fac sit up, crunch, leg raise si plank, (mentionez ca am 13 ani aproape 14 ), si a inceput sa se vada deja ca imi lucrez abdomenul am abdomen plat pentru ca am 38 de kg, sunt genu' ala de persoana, mananc o zi intreaga nu pun pe mine nici un kg rolling on the floor, si vreau sa stiu sunt destule exercitii? Si daca sa tin vreo dieta?. Daca da in ce sa conste aceasta dieta ( ce sa mananc ce sa nu mananc =) ) multumesc pentru timpul acordat =), funda celui mai explicit raspuns=)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mafiotu007 a răspuns:

Daca esti slab si vezi ca ai 4 oase acolo, nu inseamna ca ai abdomen.Incearca mai intai sa te ingrasi putin, masa musculara, si dieta conteaza, normal.Multa carne in general pentru ca la 14 ani sau cat ai tu, trebuie sa mananci bine sa te dezvolti.

| Alexandru_Oprisan_1999 a răspuns:

Trebuie sa te ingrasi, nici gand de dieta.Muschii abdomenului ii avem toti, doar ca la "grasii" de noi, nu se vede. Oricum, fa exercitii, nu tine nici o dieta, de fapt ba da.Doar una, cea cu ciocolata.