| Anonimms128 a întrebat:

Hei TPU, de o saptamana am vazut ca imi curge un lichid alb ca si iaurtul cu un miros urat. Poate asta întârzia menstruatia? E o răceală? Am auzit ca e buna spalarea cu ceai de mușețel, Mi s-au umflat doar sanii si ma dor, dar alt simptom sa-mi vina menstruatia nu am.Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai vaginoză bacteriană. Ia nişte ovule cu Lactobacilli de la farmacie şi foloseşte-le timp de 7 zile. Dacă nu este mai bine, trebuie să mergi la medic să îți dea antibiotic.

Pentru cine comentează că este candida: candida nu are niciun miros. Deci nu este candida.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc din suflet pentru fundă.

2 răspunsuri:
| Dumitrache_Simona_Daniela_1994 a răspuns:

În niciun caz spălături cu musetel.
Mai repede niște ovule din farmacie să-ți schimbe puțin flora vaginală.
Dacă nu se îmbunătățește situația, consult ginecologic. Cel mai probabil se va recomanda ‘lamă’ pentru analiza secreției.