| DeeaBrunetika a întrebat:

De o săptămână țin regim. Mănânc salata cu ton (fara ulei ), iaurturi fara grăsimi, beau apa plata, Nu beau sucuri, nu mănânc dulciuri si nici pâine ( de niciun fel ).
1. Cam in cat timp credeți ca am sa vad rezultate?
2.Credeți ca voi slabii greu pt ca nu fac miscare?

Puteți sa îmi spuneți si o părere despre ce sa mănânc, sau vreun regim daca ați ținut si a dat roade.
Mulțumesc! Dau fundița. Fara jigniri si răspunsuri la mișto, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdeDm a răspuns:

Pai sa stii ca nu este de ajuns sa ti diete si sa te infometezi pentru a slabi. Sportul este foarte important in cazul in care vrei sa slabesti frumos, armonios si rapid. Eu ti-as recomanda sa faci putina miscare zilnic, macar 30-40 de minute, sa iesi la alergat sau chiar si o simpla plimbare e buna. Apropo de diete, incearca-o pe cea cu lamai, la mine a functionat si am slabit 2 kg intr-o saptamana dar am facut si sport. Funda? ^^

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Miscarea vioaie te ajuta. Cel mai mult slabesti daca reusesti sa iti grabesti un pic metabolismul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Rezultatele se vor vedea in cateva saptamani, depinde si ce greutate ai acum. Faptul ca nu faci miscare va ingreuna extrem de mult procesul de slabire

| TheAce a răspuns:

Ideea ar fi sa faci din acel regim un stil de viata. Gandeste pe termen lung, nu pe termen scurt si ''imbratiseaza'' noul stil de viata. 30 de minute de sport pe zi ajuta la tonifiere si e usor de facut. Succeshappy