| MJ4everkingofpop a întrebat:

Hei TPU :*
De un an de zile fac volei de performanta. Pana acum nu mi s-a intamplat nimic...antrenamentele sunt de trei ori pe saptamana.
Dar am fost astazi si dupa ce am facut incalzirea abia mai puteam respira...chiar daca si inainte mi se parea destul de obositoare incalzirea, astazi abia puteam sa respir...trageam aerul pe reprize(ca si atunci cand te opresti din plans si incepi sa respiri 'sacadat' laughing )
Si in seara asta cand m-am pus in pat parca am inceput iar sa respir putin mai diferit...nu chiar ca atunci dar parca nu pot sa trag destul aer.
Nu stiu de ce pentru ca nu am facut nimic diferit pana acum...deci voi care credeti ca e cauza?
Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Citeste in articolul de mai jos despre costocondrita. As crede ca asta ai. Nu e neaparat asociata cu durere cum scrie in articol, se poate manifesta si asa cum o descrii in cazul tau.
http://www.csid.ro/......-11235631/

| altrix a răspuns:

Tu ai nevoie de stamina.
Du-te la alergat, o sa iti treaca toate.
Eu pot sa fac incalzirea fara probleme dupa ce am alergat 1 an in fiecare zi, de dimineata 15-30 minute.