| Alexandraaaaaaaaaaam a întrebat:

Deci, am luat scabie (râie), am fot la dermatolog și mi-a dat o crema cu care sa ma ung pe tot corpul timp de 4 zile și mi-a mai zis și ca trebuie sa-mi fierb hainele sau sa le bag în saci cu soluție antiacarieni vreo 2 săptămâni și sa dezinfectez toată casa. Am făcut toate astea, astăzi este a 5 a zi de când am încheiat tratamentul dar încă ma mănânca pielea (ce-i drept mâncărimile nu mai sunt atât de intense) dar ma îngrijorează faptul ca mi-au apărut pe sâni și picioarele niște julituri foarte dubioase, nu știu ce sa fac, am urmat absolut toți pașii pe care doamna dermatolog mi i-a recomandat, ba chiar, la fiecare 4 zile dezinfectez casa din cap pana în picioare, va rog sa ma ajutați dacă cumva știți ce mi se intampla

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Mergi din nou la dermatolog, sau macar suna sa le spui problema. Doar medicul te poate ajuta.

1 răspuns:
| zilog a răspuns:

Se rezolvă
mergi la dermatolog ia toate medicamentele pe care ți-le dă doctorul
apoi da foc la casă arde tot sa nu mai rămână nimic din casa aia
cu tate hainele tale
da telefon la crucea rosie să îți aducă o pătura
apoi fă curat în casa

apoi cumpara o lampa UV
https://www.emag.ro/......DNNJ03MBM/

Si nu mai folosi acelasi săpun sau vreun prosop sau haine din ceea ce ai avut
si dati tot timpul pielea cu iod alcol iodat
si bea argint coloidal ionic
si tinete de tratamentul de la medic

si fa o crea cu niveia si sulf
https://apicolavalcea.ro/batoane-sulf/46.htm
pentru că la râie nu ii place sulful
fa rost de sulfamida da si cu sulfamida pe piele
apoi noaptea da cu albastru de metilen

ia o lampă cu foc flacăre si pârlesteți pielea atât cât suporți tu
pentru că dacă nu mai suporți înseamnă că o arzi si dacă o arzi toată pielea poți să mori pentru că organismul respira prin piele

tunde-te chel

si stai la raze UV

vezi ca razele UV distrug ochii asa ca ori stai cu ochii inchisi ori iti pui ochelari prin care nu trece lumina

Inafara de asta vezi ca exista medicamente pentru râie

se rezolvă o sa scapi de ea
doar că trebuie sa fii atent să nu o dai si la altii

EU AȘ PROPUNE CINE ARE RÂIE ȘI NU A FOST ATENT ȘI A DAT-O LA ALȚII
SĂ SE DEA O LEGE SĂ FIE ARȘI PE RUG ÎN PIAȚA PUBLICĂ CA SĂ FIE DAȚI DE EXEMPLU
pentru ca asemenea cazuri să nu se mai repete!
Doar că nu sunt eu parlamentar si nu am nici o putere să dau o asemena lege.