| Diadia805 a întrebat:

Deci am o întrebare. Eu am 13 ani. Si mi.a venit prima menstruația anul trecut parca vara. In fine. Mai am momente (luni) in care nu îmi vine dar din cate am înțeles asta se întâmpla fiindcă se reglează. Dar problema mea este ca mie nu mi.a venit menstruația din luna decembrie si săptămână asta timp de vreo 2-3 zile am avut o scurgere maro. (P.S. sunt virgina, am citit unele articole in care se zice ca, chestia asta poate apărea din cauza unei sarcinii). Va rog dati-mi un sfat ce ar putea fi...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Elly63 a răspuns:

Hey, nu te speria din chestia asta. Nu eşti singura căreia i se întâmplă asta. Ideea este că nu trebuie să te agiţi. Asta poate dura ceva, dar nu se va întâmpla în fiecare lună. La mine a durat un an şi puţin. Nu te impacienta din asta.