Întrebare recomandată | KrissuUNICORN a întrebat:

Hei, TPU!
Deci, de cateva nopti am insomnii. Nu pot sa dorm deloc si nici ceaiul nu ma ajuta, nici laptele cald...
Nu stiu ce sa ma fac, maine am scoala si o sa fiu molesita toata ziua...
Stau pur si simplu in pat si nu reusesc sa inchid ochii.
Heeeeeelp meee!

Funditaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta anul trecut, tot dupa o vacanta.

Cel mai probabil te-ai culcat foarte tarziu in vacanta si ti-ai dat programul peste cap...

La mine a trecut o saptamana pana am reusit sa adorm, bine am reusit din a doua seara, dar am fost trezit dupa o ora si am zis sa nu mai incerc metoda aia(adica sa ma imbat si sa adorm)...

Eu adorm cand citesc in pat sau cand ma uit la un film cu volumul dat mai incet.

Un vin fiert cred ca te-ar ajuta.

7 răspunsuri:
| Paul_Grigorovici_1994 a răspuns:

Scrie in privat!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Depinde de ceai.
Sunt ceaiuri mai tari decat cafeaua si ceaiuri la care adorm instant.

| Pop_Alexandru_2000 a răspuns:

Ascultă muzică si gandeste-te la cei vei face în ziua următoare.

| Warrion99 a răspuns:

Du-te la un medic si iti v-a prescrie el un tratament medicamentuos, daca il iei t-i se v-a regla orarul intern.

| SorinelF86 a răspuns:

La cat te trezesti dimineata? dormi ziua? la cat te pui sa dormi? ai evenimente stresante in viata ta? incearca sa faci miscare ziua sa iti epuizezi energia, medicamentele sunt ultima solutie

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Masaj vrei, din cap pina in talpi, o sa dormi like a baby, ce vârsta ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Masaj nu vrei? nu mi ai zislaughing ce vârstă ai?