Ar trebuii sa vezi un psihiatru, pentru ca tu-ti creezi singuri atacuri de panica si stari de lesin, prin autosugestie.
Tot ce ai descris tu aici, se numeste "atac de panica"!
E o diferenta intre atac de panica si atac de anxietate!
Nu e ceea ce spui tu cu atacul de panica!
Buna,
In primul rand ar trebui sa te ocupi de tine, sa lasi putin iesitul seara tarziu, sa te odihnesti, sa lasi fumatul / alcoolul in cazul in care consumi, sa incepi sa mananci mai sanatos si fara dulciuri, fara zahar.
Pe Youtube gasesti o gama larga de meditatii... Meditatii de linistire a corpului, meditatii pentru adormire, relaxare, vindecare s-a.m.d. Tu doar scrie pe Youtube ce doresti si cauta o meditatie pe care sa o simti pe placul tau.
Legat de gelozie ai putea sa ii spui prietenei tale ce te deranjeaza si ce iti doresti, si sa accepti ideea ca ea nu iti apartine si nici tu ei, sunteti doua persoane care isi doresc sa traiasca impreuna dar nu merita sa iti faci rau pentru un atasament.
Mai putin internet, mai putin timp irosit a proasta, mai putin mancat aiurea si mai mult timp cu tine si pentru odihna. Corpul tau comunica cu tine, deci ajuta-l sa se refaca si sa iti fie bine.
P.S terapeuti / psihologi sunt si online cu o gramada de emisiuni, videoclipuri gratuite tot pe youtube...Cine vrea gaseste.
Succes si numai bine!
La medicul de familie, îți va face o trimitere unde ai nevoie. Probabil o să înceapă cu un set de analize.
Cât timp petreci în fața telefonului mobil sau al gadget-urilor? Și cât timp petreci zilnic afară?
Ceea ce întâmpini acum sună exact cu psihoza sau efectul tulburării de personalitate. Apare frecvent în ultimul timp la tineri, este de fapt rezultatul izolării aș spune, sau principalul efect al izolării. Practic refuzi inconștient sau conștient să te adaptezi anumitor situații. Voi o numiți "overthinking", gândurile alea care vin cu miile și vă inundă subconștientul.
Petrec destul de mult timp in fata telefonului, laptopului etc
Si ce solutii as avea in acest caz?
Să nu mai petreci atât de mult timp în subconștientul tău. Uneori este benefic, alteori poate avea efecte dezastruase, precum apariția fobiilor sau demenței.
Focusează-te pe lucrurile mai importante din viața ta, pentru că sigur ai. Problemele de concentrare, să știi, sunt nunai limitări impuse de către tine.
Cu cât crezi tu că există o problemă, cu atât favorezi apariția unei probleme.
Eu si meditez de ceva vreme, dar mereu cad prada acestei gandiri negative!
Nu trebuie să te lași influențat. Și dacă aceste gânduri sunt efectul prieteniilor tale, consideră să-ți faci prieteni noi.
La psihiatrie, e din cauza anxietății, astea sunt ghost simptoms cauzate de anxietate cu elemente de depersonalizare și derealizare
Atunci mergi la un psiholog, psihoterapeut, poate ai și in școală și r gratis. Nu ajuta fiindcă ți s-a dat un tip de tratament care nu de pliază pe anxietatea ta z trebuie schimbat tratamentul cu alt anxiolitic. Trebuie sa ieși cat mai des afara, dacă simți că pierzi contactul cu realitatea e episod psihotic, la al treilea /patrulea de cronicizează adică psihoza. Schimba psihiatrul fa sport ajuta foarte mult neurotransmitatorii sa elibereze hormonuk fericirii serotonina, dopamina, atenuează stresul, anxietatea, depresia, etc. deci psihoterapie și sport făcut regulat și să te culci mai devreme