| iKaede a întrebat:

Deci, mi-am dat o a2-a gaura in ureche si ma rog, am tratat locul bine o saptamana, iar apoi mi-am pus cercelul. Nu era de argint si nici de aur. L-am dezinfectat de fiecare data inainte sa il pun, si am tinut cercelul vreo 2 zile, dar l-am mai scos ca sa il dau prin spirt. Dar a doua zi, cand l-am dat jos am vazut ca in jurul gaurii era sange si o subtanta alba, dar nu ma durea si nici nu aveam urechea umflata sau rosie. Bineinteles, am incetat sa imi mai pun cercelul, si acum ma dau cu Baneocin pe zona. Credeti ca s-a infectat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| dellu a răspuns:

Daca ai dezinfectat, nu. Eu in locul tau as fi continuat sa port cercelul. Si mie mi s-a intamplat, ma rog, am fost in aceeasi situatie doar ca in cazul meu se umflase si cursese mult puroi, dar am dezinfectat zona si acum totul e ok. Ceea ce nu inteleg este de ce nu ai inceput sa porti cercelul imediat dupa ce ti-ai facut gaura?