| chupachups1234 a întrebat:

Deci, mi s-a infectat cercelul din buric si doctorita mi-a zis sa iau un antibiotic timp de vreo 4 zile, problema e ca am uitat denumirea, ma puteti ajuta?big grin Cred ca incepea cu A big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| conundrum a răspuns:

Cel mai probabil ti-a zis amoxicilina.ca idee augmentinul e amoxicilina+calmant, deci in principiu daca nu te doare poti sa iei indiferent care.

| IMC90 a răspuns (pentru conundrum):

Augmentin nu este amoxicilina + calmant, este amoxicilina + clavulanat de potasiu.
Clavulanatul de potasiu este un inhibitor progresiv si ireversibil al enzimelor beta-lactamice secretate de bacteriile rezistente la peniciline. Deci, este cu totu alta macare de peste.

| conundrum a răspuns (pentru IMC90):

Corect

13 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Augmentin sau Amoksiklav, 1 g/12 ore, presupunand ca ai peste 40 de kg.

| TreiSurori a răspuns:

Augumentin? ampicilina?

| ONElena11 a răspuns:

Spune asta la farmacie, sigur va stii despre ce e vorba! big grin

| IrinaAniri a răspuns:

Augmentin e de obicei pentru infecti

| VivianneMnt a răspuns:

Augmentin?

| VivianneMnt a răspuns:

Sau ampicilina.e pentru infectii

| alabalaportocalaaaaaa a răspuns:

Amoxicilina? Desi nu cred.

| Anonim1000000 a răspuns:

Sunt MILIOANE de antibiotice cu A. Du-te fara frica si zi sa ti-l mai zica odata. Sau daca te uita, ii arati iar infectia. Numai bine, si nu iti mai pune cercel in buric ca nu e frumos. Bafta!

| stfnn a răspuns (pentru Anonim1000000):

De ce sa nu fie frumos?
Daca ii place de ce nu?
@chupachups1234 Du-te la doctor sau la farmacie si intreaba din nou.

| chupachups1234 explică (pentru Anonim1000000):

Nu ca nu s-ar deduce asta din intrebare, dar cercelul este deja pus. Nu am intrat aici sa aud pareri pro sau contra, deci v-as ruga sa va retineti impulsul de a comenta happy

| Timi_Timea_1997 a răspuns:

Augumentin