| Anonim1999februarie a întrebat:

Dupa o operatie de unghie incarnata la degetul mare de la picior, sunt dureri insuportabile
dupa ce anestezia dispare?
P.S. Nu raspundeti in bataie de joc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Eu am avut o asemenea operatie si inainte de operatie, te anesteziaza local si nu simti decat injectia pe care ti-o da si aceasta durere este suportabila, iar dupa operatie, am respectat indicatiile medicului, m-am dezinfectat cu rivanol si am pus crema pe care mi-a recomandat-o medicul, nu am avut dureri ca sa nu le suport si eu, fiind alergica, n-am luat nici un medicament impotriva durerii.
Nu trebuie sa iti fie frica, eu, la aceiasi sedinta, mi-am scos ambele unghii mari, de la picioare si nu m-am simtit traumatizata.
Curaj, fa ceea ce trebuie sa faci si multa sanatate.
Daca vei mentine unghia incarnata, se va infecta si o sa te doara intr-adevar foarte tare si este si un pericol de infectie.
Un gand bun si o dupa amiaza cat mai placuta.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu. daca respecti indicatiile medicului si tii piciorul mai sus, nu vei avea dureri aproape deloc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cine te-a speriat în așa hal?
Nu ți-au fost prescrise calmante?
Sănătate!
Pa, pa.

| nico097 a răspuns:

Nu e chiar asa, e mai bine sa te operezi pentru ca daca unghia este incarnata nu iti scote unghia doar te curata si nu o sa ai dureri mari cum se spune, sotului meu i s-a scos unghia si n-a avut dureri insuportabile.Multa sanatate.