Doamnă multă putere de a trece peste toate necazurile provocate de boala copilului.
Din păcate fiți îngrijorată, deoarece nu e de glumit.
Boli pot fi multe, corect ar fi să găsiți un doctor pediatru care să pună corect un diagnostic.
Dar, da într-adevăr este o subdezvoltare. Da, nu este normal ca la 18 luni să "fie moale" la stimuli copilul.
Probabil ați observat cu ochiul liber alți copii la 18 luni și ați văzut diferența.
Multă sănătate și putere!
Da, unii se dezvolta mai greu
Mă bucur că ai făcut o programare la medic, orice dubiu este bine sa fii lămurita de un medic
Încearcă și comunitățile de mame sunt mult mai ok decât TPU
Ar putea fi surd, autist, WHATEVER asa ca...
LA DOCTOR AI INCERCAT?!?
ffs, ca sunt unii lenesi si nu le pasa de propria piele si nu se duc la doctor orice ar fi, e treaba lor, dar tu iti bati joc de propriul copil
Esti sora lui?
Sunt unii care isi dau drumul mai greu, cum ti-ai raspuns la intrebare... Fiecare suntem diferiti.
Daca chiar se considera ca ceva nu este ok cu el, il vor duce parintii la medic.
Poate chiar nu este atras de sunetele / semnele sau prezenta ta.
De 18 luni nu l-a vazut un pediatru?
Nu e normal sa nu reactioneze la stimuli. Mergi la medic.
Duce-ți-l la un medic pediatru pentru analize. Nu mă pricep la copii, dar face-ți-o pentru liniștea dvs. sufletească, pentru a ști dacă micuțul are sau nu vreo problemă și, dacă are, cum poate fi tratată.
Daca nu rasounde la semnale sau sunete poate fi o problema. Aduca nici macar sa nu se uite la tine sau sa recunoasca sunete.
Eu personal am inceput sa vorbesc destul de tarziu, cam pe la 3 ani. Asa a fost si cu mersul.
Totul ceva mai tarzior. Dar acum sunt o persoană care iubeste sa vorbeasca
Deci mai are timp sa spună cuvinte.
Insa ar trebui totusi sa raspunda la semnale. Cel putin aceasta este parerea mea.
Ar ajuta totusi sa vorbiti cu un doctor.
Se uita numai chiar cand vrea el! Dar mi s-a parut un pic ciudat ca il strig in tot felul si sunete si nici nu se uita la mine... Spune doar "dadada" ..mormaie mai pe scurt
Avem programare la dr, dar n am putut sta linistita! Am zis totusi sa întreb pe un site, ceva
N am idee, dar eu la 2 ani am fost trimisa la gradinita deci pe la un an jumate am început sa vorbesc. nu știu ce poate sa fie cu micuțul/micuța, dar trebuie sa ai răbdare ca unii vorbesc mai greu, sora mea a început sa vorbească abia la 3 ani sau asa ceva, deci mai ai timp poti sa mergi la doctorul de familie ca sa te asiguri ca totul este ok