In acest caz inseamna aproape sigur ca sunt scurgeri menstruale. Ar trebui sa stii ca in anumite cazuri sau situatii astfel de scurgeri pot incepe in avans chiar cu mai multe zile. Fii pregatita pentru menstruatia propriu zisa cu absorbantele necesare. Multa sanatate draga mea.
Acea scurgere este anormala in cazul in care nu este de fapt un inceput de menstruatie. Intro astfel de situatie este indicat sa fii consultata neaparat de un medic ginecolog.
Trebuie sa imi vina menstruatia, repet, dar inca nu mi-a venit!
Iti multumesc frumos pentru toate sfaturile date! Mi-a venit menstruatia asa cum ai spus..si. da! se pare ca totul este in legaura..am scapat de asa zisa teama de o sarcina! Inca o data tin sa iti multumesc!
Ma bucur ca ai scapat de o imensa grija si de stresul ce te marcheaza intro asemenea situatie. Pa, Pa.
In acest caz inseamna aproape sigur ca sunt scurgeri menstruale. Ar trebui sa stii ca in anumite cazuri sau situatii astfel de scurgeri pot incepe in avans chiar cu mai multe zile. Fii pregatita pentru menstruatia propriu zisa cu absorbantele necesare. Multa sanatate draga mea.
Care este problema ta? Vezi-ti de treaba ta si nu mai comenta aici daca raspunsul tau nu are nicio legatura cu intrebarea mea!
Probabil sa fie de la ovulatie.O sa dureze cateva zile maxim 4-5 dupa care s-ar putea sa ai menstruatie. Daca chiar esti panicata te-as sfatuii sa consulti un medic.
Asta cred si eu Zilele astea trebuie sa imi vina ciclul menstrual si deja apar semenele. ma doare spatele
Carmen133 întreabă: