Nu mai citi carti de psihiatrie sau prostii de pe net .
Orice din patologic are un corespondent in normalitate. Bolnavului ii lipseste insa critica, adica nu-si da seama ca sufera de ceva. Nu e cazul tau dupa cata simptomatologie ai descris .
In plus "dubla personalitate" se numeste acum altfel.
Relax
Eu cred ca ai tendinta as analizezi prea mult personalitatea ta. Incearca sa iti faci prieteni cu care sa iti petreci timpul si o sa vezi ca toate prostiile astea o sa dispara. Cel mai bine ar fi sa discuti cu un psiholog.
Este normal daca esti adolescent/a... cresti,îţi cauţi o personalitate si adesea simti ca ceva nu este in regula cu tine,incerci sa te "perfectionezi", sa gandesti diferit, sa iti da.i seama incet, incet ca oamenii nu traiesc vesnic... asta este pentru ca tu te gandesti la prea multe lucruri, furia este un sentiment pe care toti il simtim dar totusi ne stapanim nu e nevoie sa tip sau sa urli poate ca un jurnal te.ar face sa te descarci scie in el tot ce simti si gandesti... eu am trecut prin aceasta faza si stiu ce simti
Este normal daca esti adolescent/a... cresti,îţi cauţi o personalitate si adesea simti ca ceva nu este in regula cu tine,incerci sa te "perfectionezi", sa gandesti diferit, sa iti da.i seama incet, incet ca oamenii nu traiesc vesnic... asta este pentru ca tu te gandesti la prea multe lucruri, furia este un sentiment pe care toti il simtim dar totusi ne stapanim nu e nevoie sa tip sau sa urli poate ca un jurnal te.ar face sa te descarci scie in el tot ce simti si gandesti... eu am trecut prin aceasta faza si stiu ce simti... ar trebui sa mergi si la un psiholog pentru ca din cate am citit ai traume si fobii
Nu. nu ai dubla personalitate. ai lipsa de atentie, dar in special...mori de plictiseala. ia-ti un animal si incearca sa te ocupi tot timpul de el. o sa vezi ca n-ai nimic. totul va deveni normal, din momentul in care nu traiesti degeaba.
Personalitate dubla inseamna sa vorbesti doua limbi sau sa folosesti doua accente independent, atunci cand il folosesti pe unul nici macar sa nu stii ca il stii si pe celalalt, sa iti zica prietenii si familia ca intr-o zi esti un om si in alta zi altul. Nu ai dubla personalitate, maxim bipolar, dar nici aia. Foarte bine a zis Genetix, tu suferi de plictiseala. Cauta-ti ceva de facut si o sa vezi cum toate astea dispar.
Vei primi raspunsuri doar de la ametiti care nu stiu pe ce lume traiesc, dar se dau experti in psihologie. Daca esti intr-adevar ingrijorat, du-te la un psiholog.
Dar ca sa iti zic si parerea mea, majoritatea simptomelor mi se par minore, mai putin depresia si atacurile de panica. Eu zic ca pe asta ar trebui sa te axezi, nu pe dubla personalitate