| DariiM a întrebat:

HEI TPU! eu am 13 ani si sunt foarte slaba am 1, 60 si 38 de kg. Cum pot sa ma ingras? Ce trebuie sa mananc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DomnisoaraPapusica a răspuns:

In primul rand, nu sari pe un bufet cu prajituri si in niciun caz nu le infuleca pe toate. Asta iti va aduce doar greata. Ceea ce iti trebuie tie este un regim alimentar bazat pe carne rosie si carne de pui, combinata cu o garnitura de cartofi sau orez. Astea sunt alimentele care ingrasa in mod natural.
Nu folosi pastile sau mai stiu eu ce plasturi minune. Nu au efect decat pe perioada cand le folosesti.
Ai putea, pe langa asta, sa te duci la sala s aiti maresti masa musculara. Stii ca sunt doua tipuri mari de exercitii pe care ai putea sa le faci nu numai la salac, ci si acasa: 1. cele pentru slabit si 2. cele pentru intarirea si cresterea masei musculare.
Cel mai important lucru este sa ai un regim la ore fixe ale zilei, nu sa te trezesti in toil noptii si sa dai o fuga la frigider, infulecand tortul ramas de ieri. NU! Sunt aceleasi reguli ca si la cineva care vrea sa slabeasca. Trebuie multa disciplina in organizarea meniului zilnic si nu uita : 3 mese si 3 gustari. Multe fructe si legume, in special rosii, cartofi, orez, pepene glaben si capsuni.

Sper ca te-am ajutat. Sa auzim de bine!

5 răspunsuri:
| Lorodana a răspuns:

Shaorma

| drogh a răspuns (pentru Lorodana):

Tu recomanzi unei persoane care vrea sa se ingrase sa manance ceva NESANATOS si care poate avea mai ales si agravari? Pentru a te ingrasa, incepe cu ceva bun, fructe, legume, carne si foarte multe lactate. Nu renunta la miscare deoarece sistemul tau imunitar ar putea sa faca un scurtcircuit. Pune-l la treaba.

| Rockingblack a răspuns:

Depinde de tipul metabolismului tau. Mananca grasimi, multe grasimi, si nu face prea multa miscare. Zic si eu. Funda?

| Evonne a răspuns:

CIOCOLATA SI MANCARE PROASTA. la unele persoane functioneaza.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Evonne):

Esti dusa rau, tu vrei sa imbolnavesti lumea

Întrebări similare