| Rebecca123 a întrebat:

Eu aveam o alunita mica sub ochi insa recent am observat ca nu mai este..este posibil sa fi cazut ca alta explicatie nu este..se va intampla ceva? :-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SmileyQueen a răspuns:

Eu am avut una pe spate (d-aia iesita din piele0 si ma trezesc ca, cazuse. Nu cred ca se va intampla ceva pentru ca daca nu i-ai facut ceva probabil s-a uscat si a cazut. am avut mai multe intamplari de atea si n-am patit nimic.

| Rebecca123 explică (pentru SmileyQueen):

Mersi mult chiar ma ingrijorasem ca am auzit multe despre cadea alunitelor cum ar fi ca poti face cancer de piele.

2 răspunsuri:
| Syllvyss3160 a răspuns:

Draga rebecca din cate stiu eu alunitele nu cad sau nu dispar niciodata.
Cel mai probabil cred ca a fost ori un cos negru ori un ulcior deoarece daca era alunita nu avea cum sa dispara deoarece alunitele raman vesnic ele nu dispar niciodata.
Eu asa cred
parerea mea