| user1250 a întrebat:

Hei,TPU! Eu de mult timp încerc sa slabesc și tot nu reușesc, toată lumea rade de mine ca sunt grasa și ca nu reușesc o data sa slabesc...in fiecare zi caut aici pe TPU, tot felul de sfaturi pentru slăbit.In tot acest timp am aflat ca trebuie sa bei ff multă apă și vei slabi(pentru ca apa îți arde calorii și iti ia pofta de mancare)am încercat și eu și am slăbit 3kg în 3 zile, dar le-am pus ff repede la loc sad faza e ca eu sunt ffffffffffffff leneșă și îmi este greu sa fac sport, asa ca mereu caut soluții cât mai ușoare.Intr-o zi am mers cu un coleg de al meu în timpul pauzei la magazin sa luam guma, pe drum am vorbit despre faptul că eu sunt grasa și ca vreau sa slăbesc, sinceră să fiu băiatu se tine în forma la 11 ani(eu am 12)și el mi-a spus ce face ca să fie așa,el mi-a spus ca face ff multe exercitii,mănâncă fructe etc. Dar mai mi-a spus ca pot încerca ceva ff ușor, i-au un ou și îl bat fff bine, iar apoi pun zahar și zice ca slabesc.Prima oară mi s-a părut ciudata combinatia,adica cum naiba zaharul și ouăle te ajuta sa slăbești? A trecut mult de atunci și ma tot gândeam sa încerc dar nu sunt sigura, asa ca am venit aici happy ma gândeam sa va întreb pe voi, oare chiar merge? Nj... aștept răspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ti-a spus nimeni ca nu mai trebuie sa bagi atata mancarea in gura, ca sa slabesti?
Ca degeaba bei 3 litri de apa daca mananci farfurii incarcate cu mancare, ca nu slabeste deloc.

Nu mai manca deloc: dulciuri, paine, cereale, pizza, paste fainoase si nici susucuri si usor-usor vei slabi.

| user1250 explică (pentru Violleta2022):

Da mi-a spus, deja am făcut asta și am slăbit 5 kg, mai am puțin sa slăbesc 6, de astazi vreau sa fac și sport Pt ca ma va ajuta mai mult dar...eu as vrea sa știu dacă faza cu oule de am scris eu mai sus, merge? adica eu nu știu, eu doar asta vreau a stiu, ca de slabit am reușit dar încă na-am aflat răspunsul la întrebarea mea

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai mânca așa mult! Ai grijă la ce mănânci!

| AdioTPU a răspuns:

De un medic nutritionist ai nevoie, nu de diete tinute dupa voia ta.

| user1250 explică (pentru AdioTPU):

Pai nu știu ce sa zic, eu țin o dieta deja de o săptămână și am slăbit 5 kg Pt ca nu mai mănânc dulciuri si pâine, dar tot ce vreau sa știu știu de la voi dacă ce am întrebat eu merge?

| Mihăiță234 a răspuns:

Du te la sala, mănâncă sănătos (salate)