anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu port ochelari de ceva timp si am vazut intr-un magazin random o ramă drăguță. In cateva zile trebuie sa-mi schimb ochelarii cu totul si ma intrebam daca se poate sa cumpar rama aceea si sa imi pun lentile de vedere pe ea. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca rama este fara lentile, da. Altfel s-ar putea sa fie corp unic (din fabrica) si nu poti schimba lentilele.

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Era cu lentile rama.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista 3 sanse: sa fie cu sticla simpla(toate ramele vin din fabricatie cu o sticla ce se arunca dupa punerea lentilei), sa fie cu lentila dar sa nu fie turnati asa ci lentila pusa ulterior si atunci poti sa pui orice alta lentila sau sa fie turnati cu lentila cu tot si atunci nu-i poti folosi. Era bine daca dadeai un Link (URL).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bineinteles