Daca l-ai dezinfectat repede, nu cred ca trebuie, plus ca ai spus ca doar crezi ca te-ai si intepat, inseamna ca in acest caz nu aveai cum sa te intepi foarte adanc.
Un cui e o chestie groasa. Ai o gaura in deget? Daca nu, inseamna ca doar te-a atins putin la suprafata, iar suprafata se poate dezinfecta si tu ai facut asta.
Stai linistita, e totul inreglula.
''sub unghia de la picior care avea cuie ruginite dar cu varful pe partea cealalta''.a dreaqu mama ei de limba romana!
Nu faci nimic, te-ai lovit, poate te-ai si intepat, dar chiar si asa nu iti vor iesi matele pe acolo. Doare, dar va trece, stai linistita nu ai ce sa patesti.
Insanatosire grabnica!
Nu mie de chestia asta. mie sa nu trebuiasca sa fac antitetanos
Nu nu am o gaura in deget.multumesc ca mai linistit putin>
Cu placere, pentru ata sunt aici!
Daca l-ai dezinfectat repede, nu cred ca trebuie, plus ca ai spus ca doar crezi ca te-ai si intepat, inseamna ca in acest caz nu aveai cum sa te intepi foarte adanc.
Un cui e o chestie groasa. Ai o gaura in deget? Daca nu, inseamna ca doar te-a atins putin la suprafata, iar suprafata se poate dezinfecta si tu ai facut asta.
Stai linistita, e totul inreglula.
Sa nu ti fie frica cum t-i-a spus mama ta na-i de ce daca ea te-a spus ca nu vei pati nimic trebuie sa ai incedere in mama ta si in plus daca l-ai dezinfectat nu are ce sa se intample.
Nu cred ca trebuie sa faci
antitetanos si euam patit la fel si n-am facut si acum is bine.
Mersii mult:X
Cu placere :X.
Vezi sa nu faci " Tetanos ", du-te la un spital de boli infectioase ca trebuie sa iti faca un vaccin " Anti Tetanos ", si iti dezinfecteaza acolo rana!
Sper sa iei la cunostinta, te-am pupat :*!
Marck94 întreabă:
anonim_4396 întreabă: