| antoantonia a întrebat:

Hei tpu.ieri cam pe la ora 19 fara 15 m-am lovit intr-o scandura sub unghia de la picior care avea cuie ruginite dar cu varful pe partea cealalta. mai intai nu am crezut ca m-am intepat in vreunul dintre cuie. dar e posibil. mi-a dat sangele putin dar am dar cu tuica. mama spune sa nnu ma mai sperii degeaba ca nu voi pati nimic da mie mi-e frica. ce sa faac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca l-ai dezinfectat repede, nu cred ca trebuie, plus ca ai spus ca doar crezi ca te-ai si intepat, inseamna ca in acest caz nu aveai cum sa te intepi foarte adanc.
Un cui e o chestie groasa. Ai o gaura in deget? Daca nu, inseamna ca doar te-a atins putin la suprafata, iar suprafata se poate dezinfecta si tu ai facut asta.
Stai linistita, e totul inreglula.winking

12 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

''sub unghia de la picior care avea cuie ruginite dar cu varful pe partea cealalta''.a dreaqu mama ei de limba romana! rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu faci nimic, te-ai lovit, poate te-ai si intepat, dar chiar si asa nu iti vor iesi matele pe acolo. Doare, dar va trece, stai linistita nu ai ce sa patesti.
Insanatosire grabnica!

| antoantonia explică (pentru anonim_4396):

Nu mie de chestia asta. mie sa nu trebuiasca sa fac antitetanosnail biting

Răspuns utilizator avertizat
| antoantonia explică (pentru anonim_4396):

Nu nu am o gaura in deget.multumesc ca mai linistit putin>big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru antoantonia):

Cu placere, pentru ata sunt aici! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru antoantonia):

Daca l-ai dezinfectat repede, nu cred ca trebuie, plus ca ai spus ca doar crezi ca te-ai si intepat, inseamna ca in acest caz nu aveai cum sa te intepi foarte adanc.
Un cui e o chestie groasa. Ai o gaura in deget? Daca nu, inseamna ca doar te-a atins putin la suprafata, iar suprafata se poate dezinfecta si tu ai facut asta.
Stai linistita, e totul inreglula.winking

| Lvrkiosif a răspuns:

Asa doare sub unghie(3-4 zile) chiar daca doar te intepi

| okie0 a răspuns:

Sa nu ti fie frica cum t-i-a spus mama ta na-i de ce daca ea te-a spus ca nu vei pati nimic trebuie sa ai incedere in mama ta si in plus daca l-ai dezinfectat nu are ce sa se intample.

| okie0 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa faci
antitetanos si euam patit la fel si n-am facut si acum is bine.

| antoantonia explică (pentru okie0):

Mersii mult:X

| okie0 a răspuns (pentru antoantonia):

Cu placere big grin :X.

| Herb a răspuns:

Vezi sa nu faci " Tetanos ", du-te la un spital de boli infectioase ca trebuie sa iti faca un vaccin " Anti Tetanos ", si iti dezinfecteaza acolo rana!

Sper sa iei la cunostinta, te-am pupat :*!