1. Iti faci un site scurt, de prezentare, poate fi si unul gratuit (maxim 4-5 pagini, inclusiv de "Contact"! ). Aici poti pune poze si texte de prezentare atractive, bine gandite. Folosesti cuvinte cheie care se refera la produsul tau.
2. Faci pe Facebook o pagina pentru afacerea ta, unde dai link la site-ul de prezentare (si invers). Scrii cel putin cate un articol saptamanal, unde prezinti diferite evenimente, produsele, afacerea ta (ca si un blog).
Merita sa investesti cateva sute de lei pentru publicitate pe FB.
Iti recomanzi paginile prietenilor de pe FB, dar si prin e-mail, twitter etc.
Succes!
Ce este SEO? scuze, dar nu stiu despre ce e vorba
Search Engine Optimization
inseamna in traducere libera sa sa iti optimizezi site ul pentru motoarele de cautare... cam asta inseamna promovare organica pe internet.
E o adevarata industrie si e destul de complicat pentru cine nu are cunostinte de baza in ceea ce priveste web ul
Vinzi in piata (asa ca nu ai nevoie de promovare pe internet) sau te afiliezi cu unul (sau mai multe) magazine care comercializeaza mai multe produse bio si are deja un public si o reputatie. Sa incepi de la 0, cu un singur fruct, eu zic ca e in zadar.
Nu stiu ce fruct comercializezi tu, dar iti dai seama ca eu, daca mananc Bio nu o sa caut pe net mere bio pentru ca vreau sa-mi fac compot sau o prajitura, ca pana imi vin merele, vad pretul + transportul imi piere pofta de prajitura.
Parerea mea.
Eu promovez plantele goji. si ma intereseaza cum sa imi fac publicitate pe internet
anonim_4396 întreabă: