| casy24 a întrebat:

in luna octombrie 2013 m-am operat de apendicita si totul este ok, m-am recuperat bine, mi s-a cicatrizat foarte frumos si ma mai doare la frig...
Ieri[9 mai] am luat o tranta zdravana cu rolele si am cazut pe partea dreapta a corpului, pe asfalt si acum ma doare si operatia rau...sa fie din cauza menstrei si sa ma doara ovarul? sau sa fie ceva mai grav?
PS: stiu sa merg pe role, dar am incercat sa evit un plod de cativa ani[asta pentru. cei ce ar zice "daca nu stii sa mergi, de ce le pui in picioare?"]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Gabriela17 a răspuns:

Pei... Cea mai buna si indicata solutie ar fi mersul a medic. Operatia ar putea plesni (depinde cum e), dar ar putea fi si din cauza ovarului. Si pe mine ma doare rau burta cand ma lovesc in perioada menstruatiei.