| aly96 a întrebat:

In timpul primaverii incep sa stranut si ma manaca nasul intr-una.Stiu ca sigur e o alergie dar la ce poate fi ca ma apuca asa dintr-o data si ce pot sa fac ca sa nu mi se mai intample.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Alergie la soare incep calduriile si ne e dor de frig, vantu uscat ni se da rau mai ales vara.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, ai o alergie la polen...

Să mergi la un control la medicul alergolog pentru teste de alergie şi apoi vei primi tratamentul adecvat!

Toate cele bune.

| Fatamuntilor a răspuns:

Prin aer circula tot felul de paricule de polen, praf...Mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la alerglog.Vei vedea la ce ai alergie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Alergie la praf, polen cel mai mult.
Mergi la medicul alergolog sa-ti dea tratament.
Te pup!

| Anca2999 a răspuns:

Du-te la medicul de familie..mai mult decat o alergie minora n-are cum sa fie. Daca te vei tine de ceea ce-ti va da medicul cu siguranta va disparea incet-incet. happy

| raducu1205 a răspuns:

Buna. happy
Eu spun ca, cel mai bine ar fi ca sa te duci la un medic. El iti va spune mai sigur ce ai. Ca sa nu se agraveze ar trebui ca sa te duci cat mai repede posibil.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?