| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

In ultima vreme nu m-am simtit deloc bine. De ceva timp am gura uscata, mi se face rau brusc, ma doare in capul pieptului, nu prea e ok. As vrea sa fac niste analize de sange dar nu stiu cum se procedeaza. Nu am m-ai facut analize de cativa ani. Mi-e frica de ace, de sange si mi-e sa nu lesin pe acolo.
Si cam cat ma costa analizele? Si... in caz ca am gastrita, se vede ceva la analizele de sange?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună păi pentru a face analize ai nevoie de trimitere de la medicul de familie, si mergi dimineata la prima oră, analizele se fac pe stomacul gol, adică să nu măninci nimic in ziua cind i ti ia singe, după aceea poti mînca. Iar rezultatele analizelor le primesti după 2 sau 3 zile depinde de laborator, dacă i ei trmitere de la medicul tău de familie analizele sint gratis, dacă nu i ei atunci te costă. Gastrita cred că o depistezi la ecograf. I ti e frică de ace, deci dacă asistenta are mînă bună nici nu simti, si dacă ti se face rău nu te uita cind i ti i a singe că sigur leșini, uită te in altă parte. Nu te duce singură, mergi cu unul din părinti sau dacă ai prieten mergi cu el, si el să intre cu tine cind i ti i a singe, ca să te ajute si să i ti distragă atentia, ca să nu ti se facă rău, Ce vîrstă ai? Si de unde esti?

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la medicul de familie pentru un consult și de acolo iei și trimitere pentru analize.
Sănătate și ai grijă de tine!
Pa, pa.

| Bondarel99 a răspuns:

E posibil sa fii deshidratata nu bolnava...mai ales pe canicula asta e musai sa bei 2l de lichide pe zi.Nu cred ca e grav incat sa te duci la medic, mai asteapta sa vezi daca persista senzatia asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Gura uscată poate "ascunde" un diabet.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru CristiDinBucuresti):

La asta ma gandeam si eu. sad

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Dar alte simptome ai?

Mi se intampla sa imi amorteasca un picior sau o mana. Nu neaparat ca stau intr-un anumit fel si amortesc ele, pur si simplu.Altceva nu prea am observat.

Nu sint semne astea de diabet amortitul mîinii si picioarelor, semnele care indică clar un diabet sint: Foame, sete, urinat des scădere bruscă in greutate, oboseală, Ai ceva din toate astea? In afară de gura uscată care m ai poate fii si de la ficat. Neaparat fă analizele să vezi exact ce ai.

Foame, nu prea. Sete, da, urinat des nu prea, scadere in greutate nu, oboseala da.
Trebuie sa fac neaparat analizele, sper ca o sa fiu tare acolo. Mi-e tare frica!

Ti am zis nu te du singură, mergi cu cineva, si intreabă acolo pe doctor să i ti recomande ce a m ai bună asistentă care are o mînă ușoară, si nu te va durea, dar ca să facă acest lucru adică să recomande pe cineva bun, nu te duce cu mina goală, du le măcar niste flori si o cutie cu bomboane de ciocolată, si doctorei si asistentei.

Da, bineinteles, o sa fiu atenta sa duc ceva. Multumesc frumos!

Am o rugăminte, i mi poti răspunde la ce te am intrebat in mesaj? Si anume cum te numesti? Multumesc mult, si multă sănătate i ti doresc, cind mergi la doctor?

Multumesc mult pentru fundă, si Dumnezeu să te ajute.

| En3Rgi a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai despre problema.Ei stiu cel mai bine.

| Andreeac33 a răspuns:

Daca suferi de gastrita, iti va spune doctorul, iar analizele vor confirma asta.Nu stiu exact pretul si nu merge cu teama ca lesini.Ai grija!

| lDany2000 a răspuns:

Salut, poate sa ti sa ti sa faca rau si din cauza ca iti este frica atunci cand te doare. si de stomac poate ca este de la fiere sau alt ceva bafta si bine ar fi sa te consulte un medichappy