| Radu3222 a întrebat:

Hei TPU, în urma unor analize la spital, am fost diagnosticat cu Sindrom de citoliza hepatică, stie cumva cineva, din ce motiv apare și ce este mai exact? Stiu ca este ceva la ficat.
Trebuie să urmeze un tratament de 10 zile cu Liv52, după care să refac analizele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Adică integritatea structurala a celulelor hepatice este afectată (hepatocite). Asta înseamnă.
De unde și-au dat seama? Transaminazele din sânge sunt mărite.
Evita orele putine de somn, medicamentele hepato-toxice, respecta tratamentul și mergi după sa refaci analizele, exact cum ți-a zis medicul.

| Radu3222 explică (pentru Nirvanaaa):

Mulțumesc, pe lângă asta ma doar și umărul drept către piept, Mi-au spus că am sulf sistolic, și să fac un consult cardiologic, poate fi ceva grav? Din câte am citit la adolescenți e normal atât timp cât suflu sistolic nu depășește un număr anume

| Radu3222 explică (pentru Radu3222):

Suflu*

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Radu3222):

Multi au de mici așa ceva și duc o viață liniștită. Nu e grav, dar nu strica un consult cardiologic ca sa vezi cum stai. Adică trebuie și un control de rutina.

| sadrian46 a răspuns (pentru Radu3222):

Am avut și eu suflu sistolic ca adolescent. De atunci până acum la 75 de ani nu am avut probleme cu inima.

| Radu3222 explică (pentru Nirvanaaa):

Multumesc! ????

| Radu3222 explică (pentru sadrian46):

Multumesc pentru raspuns

6 răspunsuri: