| DenisIonut01 a întrebat:

Intrebare e:Checul îngrașă?
Mi pofta de chec si gogoși dar nu vreau kg in plus big grin

P.s nu stiu daca am postat la categoria buna, scuze

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LadyDy01 a răspuns:

Da ingrasa, deoarece are faina, ou si zahar.

| DenisIonut01 explică (pentru LadyDy01):

Daca ma minto frumos si imi zici ca nu îngrașă iti dau funda! laughing glumesc, mersi pentru răspuns.

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca mananci rezonabil nu se intampla mare lucru, dar daca exagerezi este normal sa iei proportii.

| mona a răspuns:

La cate oua si zahar are in el normal ca ingrasa daca mananci ca haplea, o bucata, doua nu are nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ferice de cei care mananca si nu numara kaloriile!

| lolz1 a răspuns:

Hm. da, din pacate pentru tine laughing
incearca niste fructe laughing

| andrushk50 a răspuns:

Da, normal ca ingrasa fiindca are in primul rand zahar si faina! Dar parerea mea e ca inloc sa te chinui asa sa nu te ingrasi fara anumite alimente, sa faci un sport! E mult mai eficient! Sigur, asta nu inseamna ca poti sa mananci astfel 1000 de checuri dar cateva felii la nu stiu cat timp sigur merge!

| motorx98 a răspuns:

Pur si simplu nu sti sa te bucuri de viata nu sti ce este frumos fara suparare, dar eu cred ca esti o persoana superficiala daca intrebi asa ceva, asta o spun impartial, ca un prieten iti spun ca poti minca in limita bunului simti daca faci destula miscare. viata nu se rezuma doar la faptul cum arati.ai doar o viata traieste-o.

| mandy789654 a răspuns:

Sigur ca ingrasa! Cu fiecare bucatica pe care o bagi in gura o sa ti se umfle fundul cate putin. Si apoi o sa iti apar burta si apoi celulita pe picioare. Asta doar la o felie, eu zic sa nu te risti