După părerea mea e din cauza infectiei, am acceasi problema, mi-a intarziat menstruatia si o luna si am fost la ginecolog, cauza a fost infectia, data viitoare protejeaza te pentru ca infectia ai luat o mai mult ca sigur de la el, si sa te protejezi sa nu te trezesti cu un copil!
Da, poate fi din cauza infectiei.
Daca totul arata normal ca si volum, culoare si durata este extrem de putin probabil sa fie o sarcina. Dar s-au mai vazut cazuri. Pentru linistea ta ar fi bine sa faci un test de sarcina la mai mult de 21 de zile de la acel contact neprotejat.
E infectia. Daca e cazul sa ai menstruatie peste sarcina iti vin cateva picaturi inchise la culoare, maronii
Daca sunteti însărcinată, va rog, nu luati in calcul avortul, nici sa nu va ganditi macar la el.
A face avort este cea mai mare greseala pe care o poate face un om, este cam acelasi lucru cu crima, ba chiar mai grav, pentru ca fatul nu se poate apara, i se anuleaza dreptul de a alege viata.
Cautati amandoi informatii despre asta, cautati solutii, cereti ajutor, dar nu faceti greseala de a face avort.
Daca nu aveți în plan să aveti un copil, folosiți va rog un prezervativ, că sa nu trebuiască să moară un copilaș din cauza unei neatenții - scuze că sună cam dură afirmația dar să știți că sunt cupluri care fac avort fara nici o remușcare, așa că este mai bine sa previi.
In cazul in care nu dispuneti de bani, sunteti intr-o situatie materiala nu tocmai ok, sa stiti ca poate pare coplesitor acum, in situatia din care priviti lucrurile dar sa stiti ca exista o solutie mereu. Eu sunt dispus sa va ajut sau sa va indrum catre cineva care va poate oferi lunar un ajutor in bani pentru a va putea fi mai usor. Va rog sa ma contactati, am m-ai ajutat tot asa o alta mamica si nici nu stiti cat de fericita este acum si cat de bine ii pare ca a pastrat copilasul ei.
Sa ne auzim cu bine!