anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Luna viitoare plec in tabara si problema e ca voi fi pe ciclu.Toata saptamana voi fi pe ciclu.Merita sa ma mai duc? Mama spune ca daca vor avea loc unele "accidente" nu va avea cine sa ma ajute.Eu vreau foarte foarte mult sa plec.Plus ca acolo facem dus la 3 zile (poti face dus si in celelalte zile,dar cu apa rece) si imi e teama ca o sa miroasa de la mine.Voi ce ziceti? Merita sa plec? Dati-mi niste sfaturi, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Milioane de femei sufera de "boala" asta in fiecare luna. Si sunt active, muncesc, se plimba...
Mama ta ar trebui sa fie mai putin prapastioasa si mai mult practica. Adica sa incerce sa se gandeasca la toate "catastrofele" care ar putea sa se produca si sa te invete cum sa le depasesti.
Daca vei avea la tine tot ce-ti trebuie (tampoane foarte absorbante, lungi pentru noapte si normale pentru zi, analgezice, gel pentru igiena intima etc), vei putea face fata fara probleme.
Cat despre spalat, gandeste-te cam ce ti-ar trebui ca sa-ti incalzesti niste apa sa te poti spala in zona intima in zilele in care apa de la dus e rece. Desi...ma intreb ce tabara e aia cu asemenea conditii spartane.

2 răspunsuri:
| CuteOwl a răspuns:

Parerea mea e ca, daca vrei cu adevarat sa mergi, merita! Tot ce trebuie sa faci e sa fi pregatita cu absorbante de orice tip, si sa te verifici cat mai des pentru a evita acele "accidente". In plus, daca mergi impreuna cu o prietena, sau daca iti faci una acolo, ea te poate ajuta daca ceva nu e in ordine.

| alessia5158 a răspuns:

Daca tot vrei sa pleci, cumpara un termoplonjon (fierbator electric). Arata asa :http://ro.wikipedia.org/wiki/Plonjor
Costa 5- 10 lei( depinde de marime ).
Completezi "dotarea" pentru furnizare de apa calda cu o cana de 1l( sau improvizezi pe loc un recipient pentru incalzirea apei dintr-o sticla tip pet).

p.s. fierbatorul se conecteaza la priza numai dupa introducerea plonjorului in apa din vas!