Masturbarea de catre partener este considerata contact sexual si te dezvirgineaza. Dupa sangerarea si durere, ti s-a rupt si himenul, asa ca poti spune cu siguranta de 100% ca nu esti virgina. Nu uita de prima consultatie ginecologica, obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale.
Nu ai cum sa mai fii virgina si nu stiu de ce ar mai fii important pentru tine!
Se poate dezvirgina si cu degetul si daca ai simtit durere nu cred ca mai esti virgina
Bună!
DA, te POŢI dezvirgina şi cu degetul!
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764
Toate cele bune.
Himenul este la suprafata nu in adancime, deci daca si simtit putina durere e clar ca a fortat putin, acum depinde si cat de elastic este himenul tau, numai un medic iti poate spune daca mai esti sau nu virgina in aceste conditii dupa un consult de specialtate
Mai multe degete? omg...nu te-a durut? sigur ca nu mai esti virgina, mai ales daca te-ai masturbat si singura ''doar'' cu doua degete!
nu inteleg de ce mai esti speriata! deci nu te-au speriat mai multe degete bagate, dar te sperie ideea de a nu mai fi virgina! hmmm, ciudat!
Depinde foarte mult de elasticitatea himenului.
Daca ai simtit durere atunci cand a umblat el acolo apoi si sange este foarte probabil sa nu mai fii virgina.
Cel mai bine pentru tine ar fi sa consulti un ginecolog. Acesta te poate lamuri la orice intrebare.
Bafta!
Numai cu pla te poate dezvirgina, cu degetele te doare foarte rau si nu suporti.
Nu mai esti virgina! Dar ce te intereseaza pe tine ca mai esti virgina cat timp mai esti cu iubitutu, Eu zic sa lasi masturbarea
anoooonimm77 întreabă: