| biker124 a întrebat:

Ma simt foarte slabit, ce as putea manca pentru a ameliora aceasta stare? Am mancat banane, lamaie si grefa dar ma simt cam la fel.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, cel mai bine ar fi sa iti faci niste analize. Aceasta simptoma e probabil sa o ai din cauza anemiei, deci din cauza lipsei de fier. Totusi daca te simti foarte slabit si in cazul in care ai anemie severa, speram sa nu, nu iti revii, doar mancand alimente ce contin fier precum: carne, banane, spanac, salata verde etc. E posibil sa ai nevoie de niste pastile cu fier. Eu am facut chiar injectii dureroase din aceasta cauza, numai asa mi-am putut revenii. Fa analize.multa sanatate

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ficatul de pui este bun impotriva anemiei pentru ca din ce zici tu aici ar putea fi.
http://www.csid.ro/......a-4454305/

| NicVal74 a răspuns:

Lactate multe branza cu smantana cu mamaliguta ou fiert moale paine prajita o fi ceva de la stomac in general mancare usoara supite de pui de vita