| blackbone1776 a întrebat:

Hei TPU, ma simt obosit si-mi vine sa dorm indiferent cate ore dorm pe noapte! Care ar putea sa fie problema?
Vreau sa mentionez si faptul ca am devenit extrem de friguros.
Vreau sa primesc un raspuns aici din moment ce intrebarea e pusa pe TPU, deci daca intentionati sa raspundeti cu '' mergi la doctor '' nu va mai obositi va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Mișto te pregătești și tu de hibernarehee hee

| gratargratar a răspuns:

Pai cel mai probabil esti pe care sa te gripezi. Cred ca e reactia virala dinainte de intrarea in actiune a sistemului imunitar. Cel mai probabil, in scurt timp vei face febra.
Ar trebui sa iei niste imunostimulante.

| AiEnmaa a răspuns:

Sunt atat de putine detalii date aici ca nu prea ne lasi la dispozitie decat varianta cu "mergi la doctor". Varsta, sex, greutate, esti pe vreun tip de medicament la momentul actual? De cand au inceput problemele mentionate mai sus? Trebuie mai multe detalii decat ce ai trecut in intrebare!

| blackbone1776 explică (pentru AiEnmaa):

Sunt barbat, am 23 de ani, 1.80m, 70 kg. am observat treptat problemele de mai sus, in ultimul an cred! in ultima perioada am stat sa ma gandesc cand au inceput toate astea si cred ca e din ultimul an, aproape mereu ma simt obosit indiferent de orele dormite, daca e putin mai frig afara lumea din jurul meu e ok iar eu incep sa tremur si mi se pare insuportabil. daca ies cu prietena mea in parc eu mor de frig seara in timp ce ea e ok si e mai putin imbracata ca mine! nu ma pot concentra si focusa niciodata 100% asupra unui singur lucru, tind sa cred ca e din cauza anxietatii, dar am zile cand nu am anxietate si ma simt exact la fel. nu iau nici un fel de medicamente, merg la sala dorm 7, 8 ore pe noapte, nu fac lucruri fizice care sa ma supraextenueze!