-SPRAY PARANIX 100 ml
-Impotriva Paduchilor!
-HIPOCRATE
-Descriere
-Spray-ul Paranix introduce o noua generatie de solutii impotriva paduchilor de cap, cu o formula superioara cu actiune dubla:
-sufoca si in acelasi timp deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora, dintr-o singura utilizare.
-Eficacitatea spray-ului Paranix a fost testata clinic si a fost dovedit a fi un tratament eficace pentru eliminarea paduchilor de cap si a oualor acestora.
-Ingrediente:
-96 % uleiuri minerale
-4 % ulei siliconic
-Fara insecticide
-Utilizare
-Spray-ul Paranix elimina 100% paduchii de cap si ouale acestora, din primul tratament.
-Paranix este aliatul parintilor si copiilor in lupta contra paduchilor de cap, oferind solutii superioare bazate pe produse foarte eficiente si sfaturi utile pentru a reduce la minimum aparitia infestarii si corvoada asociata cu rezolvarea acesteia.
-Deoarece nu contine insecticide, paduchii nu dezvolta in timp rezistenta la Paranix.
-Mod de intrebuintare:
-In cinci pasi simpli si usor de urmat, paduchii de cap si ouale acestora sunt 100% eliminati.
-Pasul 1: verificati prezenta paduchilor pe cap
-Utilizati un pieptene special anti-paduchi sau pieptene din os, pentru a verifica bine parul fiecarui membru al familiei, de preferinta in timpul zilei, la lumina naturala. Tratati toti membrii care au luat paduchi de cap, in aceeasi zi, pentru a evita reinfestarea.
-Pasul 2: aplicati spray-ul Paranix
-Tineti spray-ul la aproximativ 10 cm distanta de par si pulverizati uniform, cu atentie, o cantitate suficienta de solutie Paranix, pe parul uscat. Asigurati-va ca umeziti tot parul si scalpul. Datorita consistentei sale, solutia aplicata ramane pe suprafata pulverizata, fara sa se scurga. Apoi masati bine de la radacini spre varfuri, acordand o atentie deosebita zonei gatului si celei din spatele urechilor. Lasati sa actioneze timp de 15 minute.
-Pasul 3: spalati parul
-Spalati parul cu un sampon obisnuit si clatiti bine. Spalati din nou, daca este necesar.
-Pasul 4: eliminati paduchii si ouale acestora
-Inainte de uscarea parului, folositi un pieptene special anti-paduchi sau pieptene din os pentru a elimina paduchii si ouale acestora.
-Pasul 5: repetati tratamentul 7 zile mai tarziu
-Reluati tratamentul 7 zile mai tarziu, repetand pasii de la 1 la 4.
-Acest lucru va asigura ca ciclul de viata al paduchilor este complet intrerupt. Orice ou care ar fi putut ecloza de la primul tratament va fi, de asemenea, eliminat.
-Nu exista niciun risc in repetarea tratamentului de mai multe ori.
-Nota importanta
-Dupa aplicarea spray-ului Paranix, decontaminati mediul!
-Decontaminati hainele, lenjeria de pat, prosoapele si alte articole (perii, piepteni etc.) care au fost in contact direct cu capul, prin spalare la 60° C.
-Aspirati cu atentie casa si masina, apoi aruncati sacul aspiratorului.
-Paduchii nu pot deveni rezistenti la Paranix, deoarece modul sau de actiune este mecanic si nu chimic.
-Cu toate acestea, este posibil ca persoanele care au fost tratate sa contacteze din nou paduchi de la alte persoane netratate (de exemplu de la scoala).
-In acest caz, puteti utiliza din nou Paranix fara nici un risc, acesta va fi intotdeauna la fel de eficace.
-Mod de prezentare:
O cutie de Paranix contine:
• 1 spray
• prospect cu instructiuni de folosire
Incearca sa te speli cu un sampon de la farmacie, ei iti vor recomanda care e mai bun, si sa iei acel pieptene care e foarte des, trebuie sa iei fiecare suvita in parte si sa dai cu acel piaptan.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Stai linistita cu piaptanul acela scapi usor, ia tot si lininele. Poti sa folosesti samponul si sprayul PARANIX
Deeaandreea9156 întreabă: