anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Ma simt urata! Adica ma simt grasa, si chiar suntthinking desi alte persoane, ma contrazic. Am putini pistrui, blec. Am par urat, pur si simplu, nu imi vine sa ma uit in oglinda. Ce as putea face?straight face [ am 1.60 cam asa, si 50 kg.straight face ]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la un psiholog. Ai o greutate normala, ai pistrui care sunt fermecatori si cred ca te inseli si asupra parului tau. In general, ai o idee eronata despre tine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ori nu te iubești deloc ori te-ai întâlnit cu perfecțiunea și te-ai speriat de ea.
Greutatea este foarte bună, alege o tunsoare la modă, un machiaj subtil, o urmă de parfum și vestimentație în funcție de vârsta pe care o ai.
Fruntea sus!
Pa, pa.

| Abracadabraash a răspuns:

Multumesc! :*

| RainboyDash a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un psiholog.Se poate sa ai anorexie psihologica

| cristi202 a răspuns:

La 1,60/50, nu esti grasa deloc. Si de ai fi, si ce?, ai avea forme, care sa te faca sa fii mai frumoasa decit esti.happy
Si sa tii bine minte o vorba inteleapta: "fiecare fata e frumoasa in felul ei". Deci si tu esti o fata frumoasa, oricum ai fi, si asta numai si numai pentru ca esti fata.
Sa fii iubita! Sunt sigur ca este cineva sau va fi care sa te iubeasca asa cum esti!

| foxsilver a răspuns:

Te simti urata? Eu deja te invidiez pentru acei pistrui.Nu va trece mult timp, si pistruii tai insotiti de o veselie molipsitoare, iti vor aduce succes printre oameni.Sa vezi atunci ce frumoasa te vei simti!happy