| Ingerfararipi333 a întrebat:

Maine am sportul si trebuie sa dam rezistenta. Problema este ca astazi mi-a venit menstruatia care are un flux destul de ridicat cu dureri de burta, stari de voma si ameteala in prima zi, maine as fi mai ok, dar cum as putea alerga eu 800 de m? Nu imi spuneti sa vorbesc cu proful ca face ca toate alea, a si zis ora trecuta sa nu cumva sa nu ne prezentam la ora pentru nota... ce sa fac? Profesorul este in varsta si destul de rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| patrik986 a răspuns:

Ii zici dirigintelui sau dirigintei sa te scuteasca de ora de sport din cauze medicale sau ii zici profesorului ca pur si simplu nu poti, nu din cauza ca nu vrei ci din cauza medicala.

| Regina09 a răspuns:

Vorbeste cu doamna sau domnul tau diriginte sa is spuna care este problema. Sigur daca te rogi de el frumos te va lasa sa stai pe bara.

| anageorgiana a răspuns:

Fiecare corp reactioneaza altfel totusi as zice sa vb cu profesorul, dar daca tu crezi ca ai putea si te simti mai ok.tu iti cunosti corpul cel mai bine. poate sa intrebi un doctor.

| Violleta2022 a răspuns:

Pune un prosopel imbibat cu otet pe burta si pastreaza-l asa, macar 2-3 ore. daca poti, dormi cu el!
Otetul va calma durerile de burta si chiar va diminua volumul.