| CausingCatastrophy a întrebat:

Hei TPU,mama a dormit foarte putin zilele astea, si de dimineata cand s-a trezit s-a trezit ametita si acum cand am vorbit cu ea mi-a zis ca are un fel de ceata pe ochi. Imi poate spune cineva ce ar putea sa fie, daca e din cauze oboseli accentuate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probleme cu tensiunea. Fuga cu ea la medic.

| CausingCatastrophy explică (pentru darrio2007):

Da,stiu ca are probleme cu tensiunea. Nu stiu, doar ma gandeam sa nu fie ceva grav. Cat despre medic... e foarte incapatanata si orice as spune nu ma asculta.

| darrio2007 a răspuns (pentru CausingCatastrophy):

Incearca sa o iei cu vorba buna. Daca are probleme cu sanatatea nu se vindeca stand acasa.

| zurick a răspuns:

Un medic te poate lămuri și va ști el ce-i de făcut.
Baftă!

| Danzell a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci cu ea la un medic. nu face greseala ca multi altii sa vezi daca trece sau nu. sau sa astepti pareri neavizate ca cele de aici tongue.

stresul si tensiunea ridicata implicit, pot cauza pierderi de vedere.
gandeste-te ca ochiul e ca un balon care in care daca bagi prea mult aer explodeaza. (ma rog in cazul asta nu dar intelegi ideea)