anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU.
Mama mea de cateva luni sufera de ameteli cumplite, insotite de imbalonare, gafaieli si stari de rau.
Ea avand si tensiunea foarte mare in general.
Aceste simptome ii creste tensiunea si mai mult.
In urma cu cateva luni se plangea ca o doare foarte tare urechea dreapta. Dupa ce i-a trecut durerea, sustine ca pana in prezent simte ca are un lichid inauntru. Ma gandeam ca este ostita sau vertij. Din cate stiu vertijul provoaca ameteli mari.

Azi, a sunat la salvare si au gasit-o cu tensiunea 20 cu 12. Extrem de mare si i-au administrat niste comprimate de tensiune doar la spitalul judetean si au trimis-o acasa.

Insa chiar de a luat acele comprimate tensiunea nu ii scade si ametelile persista, la fel si gazele, starile de rau.

Aveti idee de la ce poate fi? Nici ea nu are nici o idee de la ce este, se gandeste ca de la ureche...

A mai avut cineva aceste simptome?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Tensiune arteriala mare. De aici vertijul. Si corect este otită nu ostită.

| ecstasys a răspuns (pentru darrio2007):

Multumesc. Aveti dreptate, asta era

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Du-te dom'le cu mamița de mânuță la medic și nu mai cere "sfaturi" anopoda când se pare că e o problemă SERIOASĂ!

| ecstasys a răspuns (pentru sierra1):

Am precizat ca am fost deja la medic. Nu e nevoie sa te agiti asa. Era doar o intrebare, pentru a vedea daca au mai trecut si altii prin asta laughing

| sierra1 a răspuns (pentru ecstasys):

Nu mami, nu eu mă agit ci tu, intrebând chestii vitale, pe site-uri și acceptând sfaturi "medicale" de la cizmari. Incă una dacă nu ți-e clar:

https://www.tpu.ro/......luptam-cu/

te doare pe tine de sănătate cum mă doare pe mine de maica tereza